Dashuri e pafund - EPISODI 176-177-178

Nihani dhe Kemali nuk gjejnë personin apo përgjigjen që prisnin, sepse Emiri do të shpëtojë Zejnepen. Askush nuk e kupton se cila është arsyeja që e shtyu drejt kësaj. Duke parandier rrezikun, Zejnepja përpiqet bashkë me Tarëkun të zhdukin çdo provë që mund të ketë Hakani. A do t’ia dalin t’ia fshehin policisë?

Emiri i punon kurthin e radhës Nihanit, duke mbledhur gjithë gazetarët dhe duke e akuzuar se ka lënë vajzën të vetme në makinë. A do ta pranojë Zejnepja vrasjen që ka kryer para vëllait të saj? Ajhani përgatit një propozim surprizë për martesë, por a do t’i thotë “po” Lejlja?

A do të arrijë Tarëku të fshehë provën që fajëson Zejnepen? Do të përpiqet Kemali të hapë derën e shtëpisë së vrasësit me çelësat që ka në dorë? Çfarë do të deklarojë Emiri dhe Nihani para gazetarëve?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë