Dashuri e pafund - EPISODI 179-180-181

E dëshpëruar, Zejnepja merr një vendim tragjik për jetën e saj. A do të arrijë Kemali ta shpëtojë të motrën? Çfarë do të ndodhë kur ata të shkojnë në komisariat për të rrëfyer krimin? Si do të reagojë Nihani pas dyshimeve të shumta se motra e Kemalit është vrasësja e vëllait të saj?

Më të dashuruar se kurrë, Kemali dhe Nihani përpiqen të gatuajnë së bashku për ditëlindjen e vajzës së tyre. Asuja dhe Tufani po planifikojnë diçka së bashku, pa dijeninë e askujt. Nën kërcënimin e Emirit, Zejnepja e tradhton sërish të vëllanë. Një djalosh i vogël sjell një usb të dyshimtë për Kemalin, por çfarë fshihet brenda saj

Më në fund, Nihani do të përballet me vrasësen e vërtetë të vëllait të saj. Si do të reagojnë të gjithë ndaj akuzave të saj? Familja Sojdere është e shkatërruar pas këtij lajmi, ndërsa Emiri po përgatit hapin e radhës duke mbajtur Zejnepen nën mbrojtjen e tij.

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë