Dashuri e pafund - EPISODI 182-183-184

Më në fund, Nihani do të përballet me vrasësen e vërtetë të vëllait të saj. Si do të reagojnë të gjithë ndaj akuzave të saj? Familja Sojdere është e shkatërruar pas këtij lajmi, ndërsa Emiri po përgatit hapin e radhës duke mbajtur Zejnepen nën mbrojtjen e tij.

Kush do t’ia vendosë pistoletën pas koke Kemalit pikërisht në momentin që ai arrin të gjurmojë Gyrxhanin? Nihani do të arrijë të zbulojë shtëpinë ku fshihet Zejnepja dhe kjo e fundit i rrëfen gjithë të vërtetën e vrasjes së Ozanit për t’i shpëtuar makthit që po jeton. Gjatë debatit të tyre, Zejnepja përplaset dhe rrezikon të humbasë fëmijën që pret. E gjendur mes dy zjarreve, Nihani vendos ta çojë në spital, por a do të arrijë të shpëtojë fëmija?

A do të arrijë Emiri që t’ia fshehë Zejnepen nga policia pikërisht kur ata kanë ardhur në spital për ta arrestuar? E ëma e Nihanit pikëllohet edhe më shumë kur mëson se i biri nuk është vetëvrarë, por ia kanë vrarë. Kush do t’i qëllojë Zejnepes? Do ta shpëtojë dot Kemali këtë herë?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë