Dashuri e pafund - EPISODI 185-186-187

E tronditur nga ajo që ka ndodhur, Nihani përpiqet t’i kërkojë falje Kemalit. A do ta falë ky i fundit? Të gjithë janë në spital të tmerruar nga gjendja e Zejnepes. Cili do të jetë fati i saj? Asuja po vazhdon lojën e saj bashkë me Gyrxhanin dhe duket se këtë herë do t’ia dalë.

Policia do të arrestojë zonjën Vildane për plagosjen e Zejnepes, por nga ana tjetër edhe kjo e fundit do të përfundojë në rajon për vrasjen e Ozanit. Me sa duket, tani do të ketë drejtësi. Po Emiri do të pranojë që ta lërë të dashurën e tij në burg? Nihani dhe Kemali arrijnë të falin njëri-tjetrin. Ndoshta tani do të jenë të lumtur.

Si do të shkojë përballja mes Zejnepes dhe Nihanit? Kemali dhe Nihani do të kalojnë një natë të bukur duke kujtuar lidhjen e tyre në fillimet e saj. Tarëku ka rënë në gjurmët e Gyrxhanit. A do të arrijë ai të zbulojë të vërtetën e madhe të vrasjes së Ozanit?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë