Dashuri e pafund - EPISODI 203-204-205

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? Cili do të jetë hapi i radhës që do të hedhë Asuja pas presionit që po i ushtron komisare Merxhani? Zonja Vildane do t’i hakërrehet Emirit që po i shkatërron jetën së bijës.

Policia do të zbulojë lidhjen e Gyrxhan Avallasë me Asunë me anë të llogarive bankare. Pas përpjekjeve të shumta, Nihani arrin të dalë nga paraburgimi me ndihmën e miqve të saj. Kush u është vënë pas atyre të dyve dhe ç’do të bëjë komisarja pasi ta kuptojë ç’po ndodh?

Zejnepja vishet nuse, por a do të pranojë ajo të thotë “po” në tavolinën e celebrimit? Kë po kërcënon Emiri që t’i mbajë të gjithë nën frerët e tij? Po Lejlja do t’i shpëtojë atentatit të porositur enkas për të? Çfarë do të bëjë Nihani kur të shohë se shtëpia e Kemalit është në flakë dhe ai është pa ndjenja aty brenda?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë