Dashuri e pafund - EPISODI 206-207-208

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë shtëpinë? Çfarë lajmi do t’ju japë doktori familjarëve të Lejlës pas atentatit? Po e ëma e Emirit pse ka shkuar në komisariatin e policisë?

Çfarë informacioni do t’i japë Kemalit e ëma e Emirit, ndërkohë që ky i fundit është ende në burg? Ajhani vazhdon të jetë i dëshpëruar për Lejlën duke pritur te koka e saj që ajo të dalë nga koma. Çfarë do të zbulojnë punëtorët gjatë gërmimeve në fshatin ku janë groposur mbetjet radioaktive?

A do të arrijë Lelja të mbijetojë pas një arresti kardiak? Kë do të torturojë Ajhani që të marrë hak për gjithçka që po i ndodh gruas së jetës së tij? Galipi do të përfundojë në duart e policisë pasi e vërteta që fshihte doli në shesh.

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë