Dashuri e pafund - EPISODI 209-210-211

Gjykata merr vendimin për të dënuar me burg Galip Kozxhuogllunë, por kë do të gjejë ai në qelinë e tij? Ajhani fillon me përgatitjet e ceremonisë së dasmës tani që Lejla ka marrë veten. Nihani përpiqet të bindë Zejnepen për të dëshmuar kundër Asusë, por a do të pranojë ajo të dalë kundër Emirit?

Kë rrezikon të gjejë Emiri brenda në shtëpinë e Zejnepes? Kemali do të përballet me Asunë, por cili është plani i tij këtë radhë? Nëna e Emirit do ta bëjë këtë të fundit të arsyetojë dhe lotët do t’i lënë vendin hakmarrjes. Cili është kurthi që do t’i ngrenë Asusë?

Gyrxhani rrëfen para komisares se gjithçka ka qenë një plan i Asusë dhe të vërtetat e saj po dalin në shesh. Pas gjyqit të menjëhershëm, Asuja merr një dënim të gjatë në burg, por si do ta përballojë ajo? Lejla dhe Ajhani do të kurorëzojnë dashurinë e tyre me një ceremoni të bukur buzë detit.

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë