Dashuri e pafund - EPISODI 215-216-217

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që do të festojnë me familjarët për fitoret e tyre. Ç’do të bëjë Asuja në gjendjen depresive ku gjendet? Po Emiri si do të reagojë pas largimit të Nihanit nga shtëpia bashkë me të voglën Deniz?
I vetmuar dhe i dëshpëruar pas largimit të Nihanit dhe Denizës nga shtëpia, Emiri nuk arrin të gjejë ngushëllim. A do të pranojë Emiri të divorcohet në seancën e parë gjyqësore? Po Asuja a do të arrijë të arratiset nga psikiatria? Një surprizë e jashtëzakonshme e pret Nihanin dhe bashkë me të edhe një propozim i shumëpritur.
Çaste të bukura në familjen e Nihanit, sidomos kur Kemali bashkë me familjen vjen për t’i kërkuar dorën për martesë. Duket se një martesë tjetër surprizë do të bëhet nën çatinë e Kozxhuoglluve. Torta e fejesës ka qenë e helmuar me porosi të Emirit. Ç’do të ndodhë me Sojederetë?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë