Dashuri e pafund - EPISODI 221-222-223

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do të jetë e mrekullueshme dhe emocionuese në një shtëpizë të vogël të mbushur plot me qirinj. E dëshpëruar për humbjen e fëmijës, Zejnepja akuzon Emirin si vrasësin e djalit të tyre. Pas gjithçkaje që ka ndodhur, Emiri ndihet gjithmonë e më i pashpresë përballë një realiteti që s’e ndryshon dot.
Policia do të konfiskojë gjithçka në shtëpinë e Emirit, por a do të arrijnë ta kapin këtë të fundit? I dëshpëruar për humbjen e të birit, Emiri do të përpiqet të rrëmbejë Denizën. Cili është plani i tij i hakmarrjes dhe a do të mundet t’i arratiset sërish policisë?
E mbyllur brenda në psikiatri, Asuja duke se ka një plan tjetër për t’ia mbathur. Kemali dhe Nihani kalojnë momente të bukura si një familje e vërtetë, bashkë me Denizën, e cila është duke hedhur hapat e parë. Është pikërisht Emiri ai që nuk dorëzohet. Çfarë do të bëjë ai kësaj radhe për t’u prishur lumturinë?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë