Dashuri e pafund - EPISODI 224-225-226

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ndërkohë që Emiri duket se po jeton një jetë të gënjeshtërt. Ç’do të bëjë Zejnepja për të shpëtuar vajzën e vëllait, edhe pse nën kërcënimet e Emirit? Asuja përpiqet të joshë një nga infermierët e psikiatrisë, por cili është qëllimi i saj?
Të gjithë janë në kërkim të gjurmëve të Emirit pa e ditur se cili është plani i tij i fundit. Kush do ta shpëtojë Zejnepen nga flakët? Po Nihani a do të bëhet pre e kurthit të Emirit në përpjekje për të marrë vajzën e saj?
Asuja do të arratiset nga psikiatria vetëm për të marrë hak ndaj atyre që e mbyllën brenda. Pse do ta rrëmbejë Emiri Nihanin dhe çfarë ka përgatitur për Kemalin? Pse do t’ia drejtojë Nihani pistoletën burrit të saj?

Të gjithë episodet e "Dashuri e pafund"

Nata e parë e martesës për Nihanin dhe Kemalin do ...më shumë

Nihani është e dëshpëruar që po qëndron larg së bijës, ...më shumë

Kurth pas kurthi, intrigë pas intrige, si do të arrijë ...më shumë

Gjakrat ndizen në shtëpinë e Emirit, sidomos kur ky i ...më shumë

Ditë të bukura po vijnë për Kemalin dhe Nihanin, që ...më shumë

Asunë do ta kthejnë sërish në psikiatri, por këtë herë ...më shumë

Kë ka ardhur të arrestojë policia në shtëpinë e Kemalit? ...më shumë

Kush do ta shpëtojë Kemalin nga flakët që po përpijnë ...më shumë