Kemali dhe Emiri do të përballen me njëri tjetrin në ...më shumë

Emiri përgatit një kurth për të kuptuar se sa frikë ...më shumë

Zejnepja do t’i përgjërohet së ëmës të mos e braktisë ...më shumë

Nihani dhe Kemali do të debatojnë mbi fatin e vajzës ...më shumë

Lejla dhe Ajhani gjejnë një dokument, i cili vërteton se ...më shumë

Kemali mbledh pjesëmarrësit e një tenderi që kompania e Emirit ...më shumë

Asuja vendos të bashkëpunojë me Emirin. Pasi ka krijuar një ...më shumë

Pas dyshimeve të shumta se ata janë lidhur sërish bashkë, ...më shumë

Duke menduar se kishte rrëmbyer Reshatin, Kemali befasohet kur kupton ...më shumë

Asuja zbulon sekretin se e kujt është vajza e Nihanit. ...më shumë

Kemali arrin të marrë fotografitë e Zejnepes me Emirin që ...më shumë

Nihani mëson se Ozani e ka telefonuar para se të ...më shumë

Nihani trembet kur nuk gjen bllokun e saj me mendimin ...më shumë

Kemali zbulon se emri i vogëlushes është Deniz, pikërisht ashtu ...më shumë

Emiri kërcënon Asunë për t’i marrë gjysmën e aksioneve dhe ...më shumë

Emiri këmbëngul të mos ia kthejë më të bijën Nihanit ...më shumë

Në ceremoninë e fejesës së Kemalit dhe Asusë marrin pjesë ...më shumë

Kemali mëson nga mesazhet e fshira të Zejnepes se ajo ...më shumë

Emiri nuk do të jetë më si më parë pas ...më shumë

Asuja tashmë ka shumë frikë nga Emiri dhe këtë nuk ...më shumë