Antonio i thotë Finës se e kupton pse e la ...më shumë

Arratia e Blankës merr fund. Adriana e puth Çemën kur ...më shumë

Si do të shkojë përballja e Renatës me Heronimon? Duket ...më shumë

Antonio ndihet shumë keq që ndihmoi Finën për të vrarë ...më shumë

Agustini mundohet të justifikojë te Renata praninë e Robertës në ...më shumë

Karina vendos të ndahet nga Alvaro, por s’mund të martohet ...më shumë

Gonzalo informon Rehinën që është divorcuar dhe do të zyrtarizojë ...më shumë

Doktoreshë Marina zbulon që Alvaro është steril. Blanka shkon të ...më shumë

Si do të shkojë përballja mes Hozefinës dhe Rehinës? Ponçito ...më shumë

Renata ndihet si në kurth në fermën e Agustinit. Roberta ...më shumë

Marina këshillon Alfonsinën t’i kërkojë Alvaros të bëjë testin e ...më shumë

Adriana del nga spitali dhe shkon në shtëpinë e Konstancës. ...më shumë

Selena zemërohet kur Agustini flirton me Robertën. Hozefina kërcënon Soton ...më shumë

Renata bisedon me Hozefinën dhe i kërkon llogari pse i ...më shumë

Heronimo mundohet të kontribuojë që kompanitë Monterrubio të kenë likuiditet. ...më shumë

Gustavo do të vrasë komandantin Kantu, por ç’do të bëjë ...më shumë

Matiasi rend me vrap në spital pasi Renata i tregon ...më shumë

Pasi zbulohet e vërteta e sëmundjes së Finës, Gonzalo dhe ...më shumë

Pasi kthehet në shtëpi, Roberta debaton me Finën dhe e ...më shumë

Renata i tregon Heronimos që s’mund të jetë Roberta vrasësja ...më shumë