Dashuri e përjetshme - Episodi 96

Antonio ndihet shumë keq që ndihmoi Finën për të vrarë Katën. Roberta qëndron në fermën e Agustinit si e dashura e tij,

ndërsa Renata si e fejuara.

Ç’do të ndodhë me Alvaron gjatë një sherri në burg?

Të gjithë episodet e "Dashuri e përjetshme"

Antonio i thotë Finës se e kupton pse e la ...më shumë

Arratia e Blankës merr fund. Adriana e puth Çemën kur ...më shumë

Si do të shkojë përballja e Renatës me Heronimon? Duket ...më shumë

Antonio ndihet shumë keq që ndihmoi Finën për të vrarë ...më shumë

Agustini mundohet të justifikojë te Renata praninë e Robertës në ...më shumë

Karina vendos të ndahet nga Alvaro, por s’mund të martohet ...më shumë

Gonzalo informon Rehinën që është divorcuar dhe do të zyrtarizojë ...më shumë

Doktoreshë Marina zbulon që Alvaro është steril. Blanka shkon të ...më shumë