Dashuri e përjetshme - Episodi 98

Arratia e Blankës merr fund.

Adriana e puth Çemën kur janë vetëm dhe atij i pëlqen. Heronimo vendos të krijojë një lidhje me Marinën.

Agustini këmbëngul të martohet me Renatën, por ajo ngurron.

Të gjithë episodet e "Dashuri e përjetshme"

Antonio i thotë Finës se e kupton pse e la ...më shumë

Arratia e Blankës merr fund. Adriana e puth Çemën kur ...më shumë

Si do të shkojë përballja e Renatës me Heronimon? Duket ...më shumë

Antonio ndihet shumë keq që ndihmoi Finën për të vrarë ...më shumë

Agustini mundohet të justifikojë te Renata praninë e Robertës në ...më shumë

Karina vendos të ndahet nga Alvaro, por s’mund të martohet ...më shumë

Gonzalo informon Rehinën që është divorcuar dhe do të zyrtarizojë ...më shumë

Doktoreshë Marina zbulon që Alvaro është steril. Blanka shkon të ...më shumë