Do të shpërblehet me shpalljen e pavarësisë së Turqisë sakrifica ...më shumë

Vajzat e Xhevdetit nuk dinë asgjë për fatin e prindërve ...më shumë

Do t’u shpëtojnë dot ushtarëve grekë familja e Xhevdetit bashkë ...më shumë

Xhevdeti dërgon Jakupin për të nxjerrë nga qyteti familjen e ...më shumë

Vdekja e Aleksit do ta shkatërrojë Filiposin dhe do ta ...më shumë

Si do ta përballojë Azizja dhe Xhevdeti ndarjen nga i ...më shumë

Do t’i bindet Azizja urdhrit të Xhevdetit për të larguar ...më shumë

Azizja më në fund u tregon të bijave detyrën patriotike ...më shumë

Më në fund, Jëlldëzi takohet me Jakupin dhe diskutojnë edhe ...më shumë

Cili është kurthi i radhës që Filiposi do të kurdisë ...më shumë

Si do të shkojë plani i Xhevdetit për të shpëtuar ...më shumë

Jëlldëzi paralajmëron Havanë se mund ta zbulojnë edhe atë si ...më shumë

Jëlldëzi përballet me Aleksin, me shpresën se mund të bëjë ...më shumë

Do të rezultojë e suksesshme orvatja e Xhevdetit për të ...më shumë

Ç’do të ndodhë me avionin grek të rrëzuar pranë Tires? ...më shumë

Xhevdeti është i dërrmuar nga ndjenja e fajit për vdekjen ...më shumë

Ushtria greke arriti të futet deri në Eshkishehir, por fatmirësisht ...më shumë

Vazhdojnë hartimet e strategjive në front për luftën turko-greke. Ndërkohë ...më shumë

Xhevdeti përpiqet të zbulojë pse po dezertojnë tetarët nga ushtria ...më shumë

Xhevdeti përgatitet të shkojë në frontin e luftës dhe i ...më shumë