Dashuri e plagosur - Episodi 156

Jëlldëzi përballet me Aleksin, me shpresën se mund të bëjë diçka për Jakupin, por situata është më serioze nga ç’duket. Ndërkohë, të gjithë presin me ankth në spital rezultatin e operacionit të Hilalit.
Do t’i përballojë dot Jakupi torturat në qeli?

Të gjithë episodet e "Dashuri e plagosur"

Do të shpërblehet me shpalljen e pavarësisë së Turqisë sakrifica ...më shumë

Vajzat e Xhevdetit nuk dinë asgjë për fatin e prindërve ...më shumë

Do t’u shpëtojnë dot ushtarëve grekë familja e Xhevdetit bashkë ...më shumë

Xhevdeti dërgon Jakupin për të nxjerrë nga qyteti familjen e ...më shumë

Vdekja e Aleksit do ta shkatërrojë Filiposin dhe do ta ...më shumë

Si do ta përballojë Azizja dhe Xhevdeti ndarjen nga i ...më shumë

Do t’i bindet Azizja urdhrit të Xhevdetit për të larguar ...më shumë

Azizja më në fund u tregon të bijave detyrën patriotike ...më shumë