Dashuri e plagosur - Episodi 160

Më në fund, Jëlldëzi takohet me Jakupin dhe diskutojnë edhe për shqetësimin rreth arrestimit të Havasë si nacionaliste. Ndërkohë vazhdon tensioni mes Xhevdetit dhe Filiposit, pasi nuk po zbulohet ende nëse Xhevdeti do të bjerë pre e kurthit dhe të dalë zbuluar.

Të gjithë episodet e "Dashuri e plagosur"

Do të shpërblehet me shpalljen e pavarësisë së Turqisë sakrifica ...më shumë

Vajzat e Xhevdetit nuk dinë asgjë për fatin e prindërve ...më shumë

Do t’u shpëtojnë dot ushtarëve grekë familja e Xhevdetit bashkë ...më shumë

Xhevdeti dërgon Jakupin për të nxjerrë nga qyteti familjen e ...më shumë

Vdekja e Aleksit do ta shkatërrojë Filiposin dhe do ta ...më shumë

Si do ta përballojë Azizja dhe Xhevdeti ndarjen nga i ...më shumë

Do t’i bindet Azizja urdhrit të Xhevdetit për të larguar ...më shumë

Azizja më në fund u tregon të bijave detyrën patriotike ...më shumë