Dashuri e plagosur - Episodi 165

Xhevdeti dërgon Jakupin për të nxjerrë nga qyteti familjen e tij, ndërkohë që Filiposi i ka shpallur në kërkim. Xhevdedti do t’u nënshtrohet torturave të Filiposit kur ky i fundi do ta arrestojë si tradhtar. Si do të reagojë ushtria greke për shërbimin e tij si i infiltruar?

Të gjithë episodet e "Dashuri e plagosur"

Do të shpërblehet me shpalljen e pavarësisë së Turqisë sakrifica ...më shumë

Vajzat e Xhevdetit nuk dinë asgjë për fatin e prindërve ...më shumë

Do t’u shpëtojnë dot ushtarëve grekë familja e Xhevdetit bashkë ...më shumë

Xhevdeti dërgon Jakupin për të nxjerrë nga qyteti familjen e ...më shumë

Vdekja e Aleksit do ta shkatërrojë Filiposin dhe do ta ...më shumë

Si do ta përballojë Azizja dhe Xhevdeti ndarjen nga i ...më shumë

Do t’i bindet Azizja urdhrit të Xhevdetit për të larguar ...më shumë

Azizja më në fund u tregon të bijave detyrën patriotike ...më shumë