Dashuri e plagosur - Episodi 168

Do të shpërblehet me shpalljen e pavarësisë së Turqisë sakrifica e dy patriotëve si
Xhevdeti dhe Azizeja? Ç’do të ndodhë me fatin e kombit?
Vajzat dhe djali i tyre do të jetojnë më në fund në një vend të lirë dhe të pavarur?

Të gjithë episodet e "Dashuri e plagosur"

Do të shpërblehet me shpalljen e pavarësisë së Turqisë sakrifica ...më shumë

Vajzat e Xhevdetit nuk dinë asgjë për fatin e prindërve ...më shumë

Do t’u shpëtojnë dot ushtarëve grekë familja e Xhevdetit bashkë ...më shumë

Xhevdeti dërgon Jakupin për të nxjerrë nga qyteti familjen e ...më shumë

Vdekja e Aleksit do ta shkatërrojë Filiposin dhe do ta ...më shumë

Si do ta përballojë Azizja dhe Xhevdeti ndarjen nga i ...më shumë

Do t’i bindet Azizja urdhrit të Xhevdetit për të larguar ...më shumë

Azizja më në fund u tregon të bijave detyrën patriotike ...më shumë