Dashuri e plagosur - Episodi 74

Azize ndihmon në arratisjen e z. Riza nga spitali. Ndërkohë Tefikun e ngrënë në detyrë duke e bërë brigadier.
Për të festuar rastin, i dhuron Azizes një varëse, e cila i krijon bindjen Xhevdetit që tradhtari është Tefiku.

Të gjithë episodet e "Dashuri e plagosur"

Karroca e familjes së Xhevdetit ndalohet rrugës për kontroll dhe ...më shumë

Edhe pse Tefiku i tregon komandant Vasilit me fakte se ...më shumë

Ali Kemali zbulon që Leoni ka prishur telegrafin e nacionalistëve ...më shumë

Tefiku e merr peng djalin e mbijetuar nga kampi refugjat ...më shumë

Azizeja takohet me Xhevdetin dhe ky i fundit i kërkon ...më shumë

Xhevdeti i thotë Azizesë të vërtetën në kampin e refugjatëve. ...më shumë

Ali Kemali i shpreh ndjenjat Jëlldëzit. Angela shkon te të ...më shumë

Tefiku i kërkon Azizesë të flasë me gratë e qytetit ...më shumë