Dy grupet e të rinjve bëjnë garë se cili do ...më shumë

Një fatthënës parashikon fatin e Monës dhe i thotë se ...më shumë

Malika, kunata e Monës, tregon se kjo e fundit ka ...më shumë

Pradipi ka mbetur pa punë dhe Mona do që të ...më shumë

Më në fund Pradipi do të nisej me pushime me ...më shumë

Pradipi nuk u ngrit në detyrë, por e gënjeu Monën ...më shumë

Niharika ishte në qiellin e shtatë për lidhjen me Rudrën, ...më shumë

Pradipi mendonte se e meritonte të ngrihej në detyrë, por ...më shumë

Gjatë ritualit ku nusja shkund disa xhingla mbi kokat e ...më shumë

Pradipi, Mona, Anushka dhe gjithë pjestarët e tjerë përfshihen në ...më shumë

Shefja e Pradipit, Anushka, takohet rastësisht me të dhe gruan ...më shumë

Mona fton Anushkën në ritualin e Parikramasë dhe lutet që ...më shumë

Mona dhe Pradipi shkojnë në koncertin biletat e të cilit ...më shumë

Më në fund, Pradipi do të rritet në detyrë. Ai ...më shumë

Surpriza e Monës për ditëlindjen e Pradipit nuk shkon sipas ...më shumë

Pradipi i tregon Monës për rritjen e tij në detyrë. ...më shumë

I njëjti fatthënës që parashikoi të ardhmen e Monës i ...më shumë

Pradipi ndërhyn te shefja e tij, Anushka, që të mos ...më shumë

Anushka u bën një suprizë Pradipit dhe Monës në darkën ...më shumë

Bulbuli gënjen motrën e vogël, duke i thënë se nuk ...më shumë