Dashuri e tradhëtuar - Episodi 1

Pradipi mendonte se e meritonte të ngrihej në detyrë, por ama Kukreja përfitonte nga pozicioni si shef dhe merrte meritat e punës së tij. Pradipi i tha së shoqes, Monës, të blinte një sar të bukur që të linte përshtypje të mirë në festën e punës, por ajo i bleu raketa tenisi së bijës duke argumentuar se nuk e anashkalonte dot rolin e saj si nënë.

Të gjithë episodet e "Dashuri e tradhëtuar"

Dy grupet e të rinjve bëjnë garë se cili do ...më shumë

Një fatthënës parashikon fatin e Monës dhe i thotë se ...më shumë

Malika, kunata e Monës, tregon se kjo e fundit ka ...më shumë

Pradipi ka mbetur pa punë dhe Mona do që të ...më shumë

Më në fund Pradipi do të nisej me pushime me ...më shumë

Pradipi nuk u ngrit në detyrë, por e gënjeu Monën ...më shumë

Niharika ishte në qiellin e shtatë për lidhjen me Rudrën, ...më shumë

Pradipi mendonte se e meritonte të ngrihej në detyrë, por ...më shumë