Dashuri e tradhëtuar - Episodi 2

Më në fund Pradipi do të nisej me pushime me familjen, por shefi e thërriti në zyrë. Ai u tha se të nesërmen do të ngrinte dikë në detyrë dhe duhet të ishin të gjithë të pranishëm. Zemërthyer, Pradipi e anulloi udhëtimin. Po atë ditë doli me shokët në pab dhe iu afrua një vajzë. Ishte pikërisht Mona që me telefonatën e saj e shpëtoi nga një situatë e sikletshme.

Të gjithë episodet e "Dashuri e tradhëtuar"

Dy grupet e të rinjve bëjnë garë se cili do ...më shumë

Një fatthënës parashikon fatin e Monës dhe i thotë se ...më shumë

Malika, kunata e Monës, tregon se kjo e fundit ka ...më shumë

Pradipi ka mbetur pa punë dhe Mona do që të ...më shumë

Më në fund Pradipi do të nisej me pushime me ...më shumë

Pradipi nuk u ngrit në detyrë, por e gënjeu Monën ...më shumë

Niharika ishte në qiellin e shtatë për lidhjen me Rudrën, ...më shumë

Pradipi mendonte se e meritonte të ngrihej në detyrë, por ...më shumë