Dashuri e tradhëtuar - Episodi 4

Niharika ishte në qiellin e shtatë për lidhjen me Rudrën, por Mona dhe Pradipi ishin të ftuar në festën e fejesës së tij. Pradipi shkoi të fliste me shefin e tij për lidhjen e të birit me shoqen e Monës, por ai ishte në dijeni të këtij fakti dhe e ngriti atë në detyrë vetëm që të mos fliste. Mona u vu përpara dilemës nëse duhet të sakrifikonte të ardhmen e fëmijëve të saj apo të shoqes së ngushtë të fëmijërisë.

Të gjithë episodet e "Dashuri e tradhëtuar"

Dy grupet e të rinjve bëjnë garë se cili do ...më shumë

Një fatthënës parashikon fatin e Monës dhe i thotë se ...më shumë

Malika, kunata e Monës, tregon se kjo e fundit ka ...më shumë

Pradipi ka mbetur pa punë dhe Mona do që të ...më shumë

Më në fund Pradipi do të nisej me pushime me ...më shumë

Pradipi nuk u ngrit në detyrë, por e gënjeu Monën ...më shumë

Niharika ishte në qiellin e shtatë për lidhjen me Rudrën, ...më shumë

Pradipi mendonte se e meritonte të ngrihej në detyrë, por ...më shumë