Dashuri e tradhëtuar - Episodi 8

Një fatthënës parashikon fatin e Monës dhe i thotë se jeta e saj do të ndryshojë për shkak të dikujt që do të shfaqet. Pradipi rikthehet në punë për të marrë sendet e tij, por zbulon se shefja e re është ish e dashura e tij, Anushka, e cila e rimerr në punë

Të gjithë episodet e "Dashuri e tradhëtuar"

Dy grupet e të rinjve bëjnë garë se cili do ...më shumë

Një fatthënës parashikon fatin e Monës dhe i thotë se ...më shumë

Malika, kunata e Monës, tregon se kjo e fundit ka ...më shumë

Pradipi ka mbetur pa punë dhe Mona do që të ...më shumë

Më në fund Pradipi do të nisej me pushime me ...më shumë

Pradipi nuk u ngrit në detyrë, por e gënjeu Monën ...më shumë

Niharika ishte në qiellin e shtatë për lidhjen me Rudrën, ...më shumë

Pradipi mendonte se e meritonte të ngrihej në detyrë, por ...më shumë