Vjehërri i Monës i mban mëri asaj për shkak se ...më shumë

Bulbuli u bënë një surprizë prindërve duke u blerë bileta ...më shumë

Pradipi i jep lajmin e mirë Monës se shefja e ...më shumë

Z.Çavla do që t’u thotë të gjithë personave të pranishëm ...më shumë

Anushka i thotë kamerierit që t’i shërbejë Monës vodkë me ...më shumë

Madavi i thotë babait të vetë se kishte parë Pradipin ...më shumë

Anushka lë marrëveshjen me z. Çavla vetëm për të mbajtur ...më shumë

Anushka tenton te vetëvritet dhe Pradipi detyrohet të lërë shfaqjen ...më shumë

Pradipi ia del me sukses në prezantimin e projektit të ...më shumë

Shoku i Anushkës, Vinit, nuk është dakord me sjellen e ...më shumë

Pami merr Monën me vete dhe shkojnë të përgjojë Anushkën ...më shumë

Pradipi gënjen mamanë e vet duke i thënë se Anushka ...më shumë

Pradipi e kalon natën me Anushkën. Mona shkon në shtëpinë ...më shumë

Pradipi pendohet që tradhtoi Monën, por për shkak të rrethanave ...më shumë

Tana, motra e Pradipit, ndeshet sërish me Madavin gjatë provave ...më shumë

Ditën e Festivalit të ngjyrave Pradipi përfshihet në një zënkë ...më shumë

Pradipi vazhdon t’i mbajë mëri Monës. Eshtë dita e Festivalit ...më shumë

Pradipi merr vesh se Mona i kishte mbajtur të fshehtë ...më shumë

Fqinjet e Monës bëjnë thashetheme për Anushkën, e cila i ...më shumë

Mona shkon të takojë mamanë e Anushkës për t’i thënë ...më shumë