Ortakët e rinj që do të drejtojnë kompaninë e Anushkës, ...më shumë

Mona ka mbështetjen e të gjithëve. Ajo përballet në gjyq ...më shumë

Anushka transferohet në shtëpinë e Pradipit, por është e pakënaqur ...më shumë

Anushka dhe Pradipi më në fund gjejnë kohë që të ...më shumë

Pradipi e pranon  që dashuron Anushkën dhe shkon në shtëpinë ...më shumë

Mona takohet me Pradipin dhe i lutet që të mos ...më shumë

Mona takon Anushkën dhe i përgjërohet që ta lërë Pradipin, ...më shumë

Prindërit e Pradipit do të festojnë 35-vjetorin e martesës së ...më shumë

Anushka dhe Pradipi pësojnë aksident automibilistik ditën kur ai do ...më shumë

Familja e Pradipit dhe e Monës marrin vesh se ai ...më shumë

E ëma e Pradipit qëllon me shpullë Anushkën dhe e ...më shumë

Anushka gënjen të ëmën e Pradipit, duke i thënë se ...më shumë

Anushka i kërkon Pradipit që t’i blejë si dhuratë një ...më shumë

Anushka nxjerr si justifikim se mamaja e Pradipit është në ...më shumë

Anushka mirëpret në kompaninë e saj ortakun e ri, që ...më shumë

Viniti i tregon Monës foton e gruas që i ka ...më shumë

Monës i vjen një letër nga një kompani ndërkombëtare për ...më shumë

Anushka fiton konkursin e tortës, duke manipuluar përbërësit e Monës. ...më shumë

Pasi Anushka fiton konkursin e tortës duke mashtruar, mamaja e ...më shumë

Mamaja e Pradipit qorton Monën në sy të Pradipit, por ...më shumë