Defne organizon një surprizë për t’i dhënë lajmin e shtatzënisë ...më shumë

Defne do t’i lërë të gjithë gojëhapur me sfilatën e ...më shumë

Seda dhe Sinani do të martohen në një ceremoni të ...më shumë

Çfarë do të zbulojë Defne në kompjuterin e Omerit që ...më shumë

Sinani dëshpërohet pas vendimit të Sedës për të mos bërë ...më shumë

Seda dhe Lara shpërngulen në shtëpinë e Sinanit duke nisur ...më shumë

Familja e Defnes ndien mungesën e kësaj të fundit, por ...më shumë

Defneja ndihet e dëshpëruar krejt e vetme në shtëpi pas ...më shumë

Një telefonatë misterioze do të shqetësojë Omerin. Isoja më në ...më shumë

A do të arrijë Sinani të ndalojë Defnen dhe Omerin ...më shumë

Sinani shkon të takojë Sedën në shtëpi, por aty përballet ...më shumë

Isoja bisedon me familjen e Defnes dhe u kujton të ...më shumë

Para vendimit që familja e saj të pranojë Omerin, Defne ...më shumë

A do ta lejojë Seda Pamirin të largohet nga puna? ...më shumë

Defne shqetësohet shumë, sepse Omeri shikon ende makthe. Kush do ...më shumë

Isoja do të bëjë çmos që të shmangë takimin mes ...më shumë

Omeri paralajmëron për herë të fundit Defnen që t’i tregojë ...më shumë

Seda dhe Sinani nuk arrijnë t’i shprehin dashurinë njëri-tjetrit, diçka ...më shumë

E detyruar të gënjejë që të takojë Omerin, Defne përpiqet ...më shumë

Seda i thotë Sinanit se nuk mund të vazhdojnë më ...më shumë