Shebnemi zbulon se është shtatzënë dhe do të vendosë të ...më shumë

Orhani do t’i tregojë Keremit të vërtetën e hidhur për ...më shumë

Azra do të ftojë të motrën në dasmën e saj, ...më shumë

Pas propozimit që mori, Azra do të pranojë të martohet ...më shumë

Hakani do të shkojë në shtëpinë e Shebnemit për t’i ...më shumë

Pasi lexoi letrën e Keremit, Neslihani do të kërkojë ndihmën ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Shebnemit është shumë e rëndë. Për këtë ...më shumë

Neslihani do t’i kërkojë llogari Keremit për largimin e tij ...më shumë

Pasi t’i dërgojë një fotografi të Keremit, Orhani do t’i ...më shumë

Xhani do ta çojë Azrën në shtëpinë e tij pasi ...më shumë

Gjatë darkës në familjen e Vurallëve, Azra do të marrë ...më shumë

Pas grindjes me Keremin, Azra do të humbasë fëmijën dhe ...më shumë

Orhani do të paralajmërojë Sirmën se do të shkatërrojë jetën ...më shumë

Edhe pas shlyerjes së borxhit, Orhani s’do ta lërë të ...më shumë

Pas lajmit se Shebnemi do të martohet, Hakani do të ...më shumë

Teksa Keremi mendon se po i afrohet dita-ditës martesës me ...më shumë

Xhani do të takohet me Orhanin dhe do ta pyesë ...më shumë

Teksa Azra do të përpiqet t’i japë lajmin e bukur ...më shumë

Takimi pas dy vjetësh me ish të dashurin e saj ...më shumë

Pasi shpëtoi Shebnemin, Neslihani do t’i kërkojë falje Keremit për ...më shumë