Dashuri - Episodi 23

Neslihani do t’i kërkojë llogari Keremit për largimin e tij gjatë natës. Pas një shëtitje buzë detit me Azrën, gjendja e Shebnemit do të përkeqësohet shumë.
Ç’do të bëjë Azra, do ta shpëtojë jetën e vajzës që i mori të dashurin apo do ta lërë atë të vdesë?

Të gjithë episodet e "Dashuri"

Shebnemi zbulon se është shtatzënë dhe do të vendosë të ...më shumë

Orhani do t’i tregojë Keremit të vërtetën e hidhur për ...më shumë

Azra do të ftojë të motrën në dasmën e saj, ...më shumë

Pas propozimit që mori, Azra do të pranojë të martohet ...më shumë

Hakani do të shkojë në shtëpinë e Shebnemit për t’i ...më shumë

Pasi lexoi letrën e Keremit, Neslihani do të kërkojë ndihmën ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Shebnemit është shumë e rëndë. Për këtë ...më shumë

Neslihani do t’i kërkojë llogari Keremit për largimin e tij ...më shumë