Dashuri - Episodi 24

Gjendja shëndetësore e Shebnemit është shumë e rëndë.
Për këtë arsye, Keremi do të vendosë të mos të ndahet nga ajo dhe të heqë dorë nga Azra.
Neslihani do të lexojë letrën që Keremi ia shkroi Shebnemit për t’u ndarë. A do të zbulojë ajo për planin e tij?

Të gjithë episodet e "Dashuri"

Shebnemi zbulon se është shtatzënë dhe do të vendosë të ...më shumë

Orhani do t’i tregojë Keremit të vërtetën e hidhur për ...më shumë

Azra do të ftojë të motrën në dasmën e saj, ...më shumë

Pas propozimit që mori, Azra do të pranojë të martohet ...më shumë

Hakani do të shkojë në shtëpinë e Shebnemit për t’i ...më shumë

Pasi lexoi letrën e Keremit, Neslihani do të kërkojë ndihmën ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Shebnemit është shumë e rëndë. Për këtë ...më shumë

Neslihani do t’i kërkojë llogari Keremit për largimin e tij ...më shumë