Dashuri - Episodi 28

Azra do të ftojë të motrën në dasmën e saj, por do t’i kërkojë të mos i tregojë së ëmës.Pas fjalëve të Sirmës, Shebnemi do t’i kërkojë llogari Keremit. Do të besojë më ajo në dashurinë e tij?

Të gjithë episodet e "Dashuri"

Shebnemi zbulon se është shtatzënë dhe do të vendosë të ...më shumë

Orhani do t’i tregojë Keremit të vërtetën e hidhur për ...më shumë

Azra do të ftojë të motrën në dasmën e saj, ...më shumë

Pas propozimit që mori, Azra do të pranojë të martohet ...më shumë

Hakani do të shkojë në shtëpinë e Shebnemit për t’i ...më shumë

Pasi lexoi letrën e Keremit, Neslihani do të kërkojë ndihmën ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Shebnemit është shumë e rëndë. Për këtë ...më shumë

Neslihani do t’i kërkojë llogari Keremit për largimin e tij ...më shumë