Dashuri - Episodi 30

Shebnemi zbulon se është shtatzënë dhe do të vendosë të vazhdojë martesën me Keremin. Pasi të përballet me të vërtetat, Neslihani do të kuptojë se është sjellë keq me Azrën dhe të birin.Dalja e Orhanit nga burgu do të jetë fundi i Keremit. Ai do të vendosë të tregojë gjithë të vërtetat e fshehura, çfarë do të ndodhë me Azrën dhe Keremin?

Të gjithë episodet e "Dashuri"

Shebnemi zbulon se është shtatzënë dhe do të vendosë të ...më shumë

Orhani do t’i tregojë Keremit të vërtetën e hidhur për ...më shumë

Azra do të ftojë të motrën në dasmën e saj, ...më shumë

Pas propozimit që mori, Azra do të pranojë të martohet ...më shumë

Hakani do të shkojë në shtëpinë e Shebnemit për t’i ...më shumë

Pasi lexoi letrën e Keremit, Neslihani do të kërkojë ndihmën ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Shebnemit është shumë e rëndë. Për këtë ...më shumë

Neslihani do t’i kërkojë llogari Keremit për largimin e tij ...më shumë