Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë

Kani dhe Gokçe fillojnë zbatimin e planit për të demaskuar ...më shumë

Gokçe bie në depresion pas ngjarjes së fundit me Demirin. ...më shumë

Demiri e dëgjon të vërtetën nga nëna e tij. Do ...më shumë

Keremi takohet me Emrenë dhe bëjnë një bisedë miqësore. Do ...më shumë

Pasi Gokçe merr Zarfin e Demirit, ajo e harron në ...më shumë

Ajça hap kompjuterin e Gokçes dhe merr që aty dosjen ...më shumë

Familja e Gokçes vendos të shkojë në piknik. Demiri vendos ...më shumë

Sema përpiqet t’i bëjë një dhuratë Bartusë. Ç’surpriza dhe peripeci ...më shumë

Plani i Ajçës duket se po funksionon dhe Gokçe do ...më shumë

Gokçe niset të bisedojë me Keremin, por atje has në ...më shumë

Planet e Ajçës për të ndarë Demirin nga Gokçe vazhdojnë. ...më shumë

Duruja i thotë Demirit se Kani dhe Gokçe kanë diçka ...më shumë