Dashuria e jetës sime - Episodi 25

Duruja i thotë Demirit se Kani dhe Gokçe kanë diçka së bashku.
Si e pret ai lajmin dhe si do të sillet me Gokçen?
Gokçe, nga ana tjetër, i kërkon llogari Kanit dhe zemërohet me të.
Ajça mundohet të fitojë vëmendjen e Demirit dhe ta largojë nga Gokçe, por gjërat i dalin jashtë kontrollit. Ç’do të bëjë Demiri?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë