Dashuria e jetës sime - Episodi 26

Planet e Ajçës për të ndarë Demirin nga Gokçe vazhdojnë. Ajo do të shkojë me Gokçen në drekën me shoqet e saj, dhe rregullon që Edhe Demiri të jetë atje. Ç’do të dëgjojë Demiri nga goja e Gokçes këtë herë? Kani shkon të takojë Gokçen për t’i kërkuar falje, por përfundojnë të dy në spital prej Nilyferit. Ç’aventura i presin ata të tre? Demiri bie në gjurmë të tjera rreth të kaluarës së tij. Do të mund të zbulojë gjë ai?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë