Dashuria e jetës sime - Episodi 28

Plani i Ajçës duket se po funksionon dhe Gokçe do të largohet nga puna. Por ç’surprizë ka Demiri për të?
Bartuja vendos të ndjekë këshillën e Semës dhe fillon një punë. Si do të shkojnë gjërat për të?
Kani vendos të vizitojë familjen e Gokçes me rastin e lindjes së vajzës. Demiri merr vesh lajmin e mirë dhe shkon edhe ai me Gokçen. Si do të jetë situata në shtëpinë e Shenkallëve me dy djemtë të pranishëm?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë