Dashuria e jetës sime - Episodi 30

Familja e Gokçes vendos të shkojë në piknik. Demiri vendos të shkojë pas tyre dhe kërkon të bisedojë me Gokçen. Do të pajtohen ata të dy? Kani nuk arrin dot të pranojë lidhjen e Gokçes me Demirin. Nervoz, ai niset me motorin e tij dhe pëson aksident. Si është gjendja shëndetësore e tij?
Bashkëshorti i Nilyferit kthehet nga Japonia. Por cila është arsyeja e kthimit, që ai mundohet ta fshehë?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë