Dashuria e jetës sime - Episodi 31

Ajça hap kompjuterin e Gokçes dhe merr që aty dosjen e projektit të saj për t’ia prezantuar Demirit.
Do të arrijë dot Gokçe të vërtetojë se është puna e saj? Tarëku po i shqetëson të gjithë me sjelljen e tij. Do ta marrë vesh familja e Nilyferit të vërtetën rreth tij? Në shtëpinë e Demirit vjen një zarf, të cilin e merr Gokçe, por ç’do të bëjë ajo me të?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë