Dashuria e jetës sime - Episodi 32

Pasi Gokçe merr Zarfin e Demirit, ajo e harron në një taksi. Ç’aventura e presin atë teksa mundohet ta gjejë? Tarëku mundohet të gjejë punë dhe përfundon në zyrën e një të njohuri të vjetër. Do ta fitojë punën ai? Gokçe detyrohet të gënjejë Demirin për të gjetur zarfin e tij, por ç’ndodh kur ai e merr vesh këtë?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë