Dashuria e jetës sime - Episodi 33

Keremi takohet me Emrenë dhe bëjnë një bisedë miqësore. Do të reflektojë pas asaj bisede Demiri për sa i përket Gokçes? Ajo merr zarfin me vete në agjenci për t’ia treguar Demirit, por e ëma e tij, Nesrini, arrin në zyrë përpara tij. Ç’do të ndodhë me të pasi Gokçe t’i tregojë të vërtetën e zarfit?
Tarëku fillon të shesë shalqinj në një dyqan ushqimesh. Si do të dalë ai nga situata pasi Nilyferi të shkojë atje?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë