Dashuria e jetës sime - Episodi 34

Demiri e dëgjon të vërtetën nga nëna e tij. Do të ndryshojë sjellja e tij ndaj saj, pasi merr vesh që s’është nëna e tij e vërtetë? Gokçe shkon në spital për t’i kërkuar falje nënës së Demirit, por futet në telashe përsëri. Si do të sillet Demiri këtë herë me të? Kush është Nili dhe ç’plane ka Nesrini për të dhe Demirin?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë