Dashuria e jetës sime - Episodi 35

Gokçe bie në depresion pas ngjarjes së fundit me Demirin. Do të mundet familja e saj ta qetësojë, pas shumë peripecish? Tarëku, Bartuja dhe Mustafai nisin zbatimin e planit të tyre për prodhimin e shampove. Do të munden ata të ruajnë fshehtësinë? Gokçe mendon se Nili po mundohet të përfitojë nga Demiri dhe do ta demaskojë. Ajo kërkon ndihmën e Kanit, por a do të pranojë ai?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë