Dashuria e jetës sime - Episodi 36

Kani dhe Gokçe fillojnë zbatimin e planit për të demaskuar Nilin. Por ç’ndodh kur Kani pi përzierjen e çajit të Muharemit? Pasi nuk zbulojnë dot gjë në spital, Gokçe vendos të shkojë në shtëpinë Nilit. Ç’ndodh kur Demiri dhe Nili arrijnë aty? Familja e Shenkallëve mëson planin e Tarëkut. Si do të arrijnë ata ta fshehin këtë nga Nilyferi?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë