Dashuria e jetës sime - Episodi 37

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i tregojë të vërtetën Nilyferit, por një telefonatë e papritur i ndryshon të gjitha. Gokçe shkon në shtëpinë e Nilit për ta “demaskuar”, por atje përballet me një zhgënjim akoma më të madh. Kani vendos t’i tregojë Gokçes ndjenjat e tij me një puthje të rrëmbyer. Ç’do të bëjë Gokçe pas kësaj? Ç’plan ka Nesrini për të ndarë përfundimisht Gokçen nga Demiri?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë