Dashuria e jetës sime - Episodi 38

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa e Gokçes ndihet tepër. Si do ta përballojë Demiri mungesën e saj? Nesrini vë në zbatim planin e saj dhe e bind Gokçen ta ndihmojë për dasmën e sajuar të Demirit me Nilin. Si do të shkojë takimi i tyre? Demiri mëson gabimisht për planin e nënës së tij.

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë