Dashuria e jetës sime - Episodi 39

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në mënyrën më të mirë të mundshme. Ç’ndodh me ata të dy? Gokçe dhe Demiri arrijnë të sqarohen më në fund. Ç’surpriza ka përgatitur Demiri për të?
Sezeni vendos ta ndihmojë Kanin të afrohet me Gokçen, por ç’ndodh kur Demiri dhe Kani përballen në shtëpinë e Shenkallëve?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë