Dashuria e jetës sime - Episodi 40

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi me Kanin dhe skenat gazmore në shtëpinë tyre s’kanë të sosur. Bartuja dhe Sema duhet të blenë dronin e vjedhur, por duhet të gjejnë paratë e nevojshme. Ç’plan ka Bartuja për këtë? Pas bisedës me Gokçen, Demiri vendos të kërkojë për familjen e tij të vërtetë. Ç’do të arrijë të zbulojë ai?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë