Dashuria e jetës sime - Episodi 42

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, duke u kthyer pas në kohë. Ç’të dhënë surprizuese do të gjejnë atje?
Kani dhe Pelini ftojnë Gokçen dhe Demirin për darkë. Ka hequr dorë vërtet Kani nga Goçke?
Demiri kërkon numrin e Sezenit nga Nilai. Ç’planifikon të bëjë Demiri, pse kërkon ta takojë Sezenin?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë