Dashuria e jetës sime - Episodi 43

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ai t’i propozojë asaj për martesë.
Për këtë kërkon ndihmën e familjes së saj. Do të arrijnë ta mbajnë të fshehtë lajmin e gëzueshëm të gjithë?
Bartuja kërkon të futet në treg me ujë tonik për fytyrën. Sema ndihet fajtore për atë që ndodhi mes tyre dhe vendos ta përdorë e para, për tu shfajësuar. Ç’do të ndodhë me të?
Demiri ka shpresë të gjejë familjen e tij, por s’është gati të përballet dhe të
njihet me ta. Do të arrijë Gokçe ta bindë për të kundërtën?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë